Lithos Digital
5.0
Με βάση 44 κριτικές
powered by Google
js_loader

Αναζητάτε μια εταιρεία SEO στην Ελλάδα;

Είτε είστε αρχιτέκτονας στην Αθήνα είτε ξεναγός στη Θεσσαλονίκη, κατέχουμε τη γνώση SEO, για να σας εξασφαλίσουμε μια εξέχουσα θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας με ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για τις υπηρεσίες σας από την Ελλάδα και παραέξω.

Η εμπειρία είναι ένας μόνο από τους πυλώνες για τον σχεδιασμό μιας ανθρωποκεντρικής αλλά και φιλικής προς τη Google SEO στρατηγικής. Εμπειρία, εξειδίκευση, αυθεντία και αξιοπιστία είναι όλα τα στοιχεία που ικανοποιούν τους μυστήριους και απαιτητικούς αλγορίθμους.

Το να είστε η πρώτη επιχείρηση που έρχεται στο μυαλό των περισσοτέρων για τον κλάδο σας είναι υπέροχο. Ο τρόπος για να αποκτήσετε τη φήμη που σας αξίζει online παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τις σωστές επιχειρηματικές πρακτικές που ακολουθούν και τα φυσικά μαγαζιά. Για παράδειγμα, οι υποψήφιοι πελάτες πρέπει να ξέρουν τι κάνετε (σαφώς και λεπτομερώς), πώς (ακριβώς) τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας λύνουν τα προβλήματά τους και πόσο εύκολο είναι να σας βρουν και να δουλέψουν μαζί σας.

Ως μια αξιόπιστη εταιρεία SEO στην Ελλάδα, δεν υποσχόμαστε θαύματα μέσα σε μια νύχτα. Το εργασιακό μας ιστορικό αποδεικνύει ότι έχουμε βοηθήσει πολλές ελληνικές εταιρείες να κάνουν έξυπνες κινήσεις και να απολαύσουν άριστα αποτελέσματα. Με κινητήρια δύναμη την ανάπτυξη των πελατών μας, είμαστε εκεί από τον σχεδιασμό μέχρι την εφαρμογή του εξατομικευμένου πλάνου επιτυχίας για όλους.

Πώς θα επωφεληθώ από το ΕΕΑΑ για το SEO στην Ελλάδα;

Φωνακλάδικο ακούγεται το ακρωνύμιο ΕΕΑΑ, αλλά ακριβώς αυτή είναι η δουλειά του: να τραβάει την προσοχή των ιδανικών πελατών σε εσάς. Ρίξτε μια ματιά στους τρόπους που μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενό σας πιο ΕΕΑΑ, αναβαθμίζοντας έτσι την ιστοσελίδα σας.

Αν είστε καιρό στον χώρο (ή αν έχετε κάνει μεγάλες δουλειές μέσα σε λίγους μήνες), αξίζει να καταγράψετε την εμπειρία σας στη σελίδα «Σχετικά με εμάς» και σε άρθρα στο ιστολόγιο (blog) του site σας. Είναι άκρως καθησυχαστικό για τους πελάτες να ξέρουν ότι αυτή δε θα είναι η πρώτη σας δουλειά –οπότε μη διστάζετε να μιλάτε για το επαγγελματικό σας ταξίδι. Η εμπιστοσύνη είναι πάντα σημαντική, ειδικά αν δραστηριοποιείστε στον B2B χώρο, όπου οι πελάτες χρειάζονται ακόμα περισσότερες διαβεβαιώσεις, πριν κόψουν ένα «βαρύ» τιμολόγιο.

Αυτό που σας κάνει ειδικό στη δουλειά σας δεν είναι το πόσο καιρό κάνετε κάτι, αλλά το γεγονός ότι το κάνετε καλά. Και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να προβάλλετε τις γνώσεις σας με διάφορους τρόπους στην ιστοσελίδα σας. Για παράδειγμα, οι σελίδες των προϊόντων ή των προσφορών σας θα πρέπει να είναι γραμμένες με τρόπο που πείθουν τους πιθανούς πελάτες ότι μόλις βρήκαν αυτό που χρειάζονται. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα γίνουν πελάτες σας με τις αναλύσεις του τρόπου εργασίας σας, χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις κλειδιά, και με έγκαιρα άρθρα στο blog σας, που δείχνουν στους αναγνώστες ότι είστε ενημερωμένοι (και δε φοβάστε να εκφράσετε την άποψή σας για θέματα του κλάδου σας).

Πώς να ικανοποιήσετε τα κριτήρια της Google για επίκληση στην αυθεντία; Η ιδιότητά σας ως expert του κλάδου μπορεί να εκφραστεί μέσα από το ύφος των κειμένων στο site σας. Ένας πιο χειροπιαστός τρόπος είναι με τη συχνή δημοσίευση blogs που παρουσιάζουν τη δική σας οπτική και άποψη για εξελίξεις στη βιομηχανία σας αλλά και για θέματα που ενδιαφέρουν τους πελάτες σας. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι αυτά τα κείμενα μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους διαχρονικής ή επίκαιρης θεματολογίας μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε μορφή infographics στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ δημιουργώντας μια διαφημιστική καμπάνια από αυτό, εξασφαλίζετε μάξιμουμ οφέλη με μίνιμουμ έξοδα χρημάτων και χρόνου.

Πώς μπαίνει η εμπιστοσύνη στην εξίσωση; Ένας εκπληκτικός τρόπος για χτίσιμο σταθερών επαγγελματικών σχέσεων είναι να δώσετε τον χώρο σε παλιούς και τωρινούς πελάτες να μοιραστούν πόσο χαρούμενοι είναι από τη συνεργασία μαζί σας. Οι ενδιαφερόμενοι, διαβάζοντας αληθινές μαρτυρίες, μπαίνουν στη θέση των πελατών σας και μπορούν να φανταστούν πώς θα είναι όταν θα κάνετε τα «μαγικά» σας για το δικό τους επαγγελματικό όφελος. Πολλοί παραβλέπουν τις μαρτυρίες και τα σχόλια των πελατών, αλλά είναι πολύ πιο δυνατά χαρτιά απ’ όσο φαντάζεστε.   

Αυτός λοιπόν είναι ένας γρήγορος οδηγός για να βελτιώσετε το SEO στην ιστοσελίδα σας. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το περιεχόμενό σας μπορεί να κυμαίνεται από ενημερωτικές καμπάνιες για νέες προσφορές μέχρι τεχνικά άρθρα. Μαζί με όλα αυτά βέβαια, δεν πρέπει να παραβλέψετε το offsite SEO, δηλαδή κινήσεις έξω από την ιστοσελίδα σας. Εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε και με τα δύο, ενσωματώνοντας το link σας σε άρθρα που δημοσιεύονται σε κορυφαία και με μεγάλη επισκεψιμότητα websites και τσεκάροντας ότι η δικιά σας ιστοσελίδα συμμορφώνεται με τα υψηλά SEO στάνταρντ.

Πελάτες για εταιρεία SEO

Μέσα στα χρόνια έχουμε εργαστεί για πολλούς διαφορετικούς πελάτες στην Ελλάδα (και πελάτες που απευθύνονται στο ελληνικό κοινό). Δείτε μερικές από τις επιτυχίες μας εδώ:

Η Divine Property στη Μύκονο αύξησε την οργανική επισκεψιμότητα του website της και μεγάλωσε το πελατολόγιό της με ένα εκπληκτικό makeover στη στρατηγική SEO για την Ελλάδα.

Μάθετε ότι η εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας F Society από τον Πειραιά, συνδυάζοντας ένα νέο website με SEO υπηρεσίες, είδε αύξηση 150% στα οργανικά αποτελέσματα για σημαντικές λέξεις κλειδιά. 

Η αθηναϊκή εταιρεία με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με προβλήματα κινητικότητας Patient Lifting έφτασε στην πρώτη σελίδα της Google για αρκετές λέξεις κλειδιά με τη βοήθεια του SEO, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα της. 

Το απόλυτο Roula Rouva Real Estate στην Κέρκυρα πέτυχε άνοδο στα ποσοστά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και ανάπτυξη του πελατολογίου, απλώς καταλαμβάνοντας υψηλότερη θέση για επιθυμητές λέξεις κλειδιά.

Με έδρα την Αθήνα, η Λάππας Γερανομεταφορική κέρδισε οργανική ορατότητα και νέους πελάτες χάρη στο SEO και στον νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδας της.

Το κερκυραϊκό brand κοσμημάτων Minimis πολλαπλασίασε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις με οργανικές καμπάνιες SEO.

Τοπικό SEO στην Ελλάδα

Το SEO βοηθάει εταιρείες όλων των μεγεθών, οδηγώντας επισκέπτες στην ιστοσελίδα τους. Είτε είστε μικρή ή μεσαία επιχείρηση με στόχο την ψηφιακή επιτυχία, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να στοχεύσετε ψηλά χωρίς τα έξοδα ή τα ρίσκα του mainstream μάρκετινγκ.

Υπάρχουν άπειρες πηγές για Google SEO που απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις στο διαδίκτυο. Βέβαια, το πρώτο βήμα για τοπικό SEO είναι απλό: βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες στο Google business προφίλ σας είναι σωστές.

Ύστερα, μπορείτε να χτίσετε συνδέσεις με ποιοτικές και δημοφιλείς ιστοσελίδες, έχοντας το δικό σας link σε τέτοιους καταξιωμένους χώρους. Σημαντικό είναι επίσης να τσεκάρετε ότι η ιστοσελίδα σας είναι φιλική προς κινητά, καθώς μεγάλος αριθμός των διαδικτυακών αναζητήσεων πραγματοποιείται από τις συγκεκριμένες συσκευές.

Το τοπικό SEO δουλεύει άριστα, για να φέρετε κόσμο όχι μόνο στην ιστοσελίδα σας αλλά και στο φυσικό κατάστημά σας. Αν το όνομα της επιχείρησής σας εμφανίζεται πρώτο στα αποτελέσματα όσων κάνουν έρευνα αγοράς ή χρειάζονται την επαγγελματική βοήθειά σας άμεσα, είστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν διάφορα κριτήρια για την επιλογή ενός SEO agency στην Ελλάδα. Οι εξειδικευμένες γνώσεις και η εμπειρία είναι σίγουρα απαραίτητες. Επίσης, κερδισμένοι θα βγείτε αν η εταιρεία θέτει ψηλά την εξυπηρέτηση πελατών και τη δημιουργία σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού, αφού το SEO είναι μια υπηρεσία που χρειάζεται χρόνο, για να αποφέρει αποτελέσματα. Επομένως, τα case studies και οι κριτικές θα αποκαλύψουν αν αξίζει να συνεργαστείτε με ένα SEO agency ή όχι.

Ναι. Με τον σωστό σχεδιασμό, το SEO φέρνει αποτελέσματα και μόνο του. Αλλά ο συνδυασμός του με άλλους τομείς του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως content marketing, design ιστοσελίδας και PPC διαφημίσεις, μόνο περισσότερα καλά μπορεί να δώσει. Αν έχετε περιέργεια να μάθετε για τις διάφορες κατηγορίες του digital marketing, θα χαρούμε να μοιραστούμε όλες τις πληροφορίες και τα μυστικά!

Η απάντηση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως την τωρινή κατάσταση με το SEO, την πολυπλοκότητα του τομέα σας και το επίπεδο του ανταγωνισμού. Έχοντας πει αυτό, είναι εφικτό να δείτε αποτελέσματα μέσα σε λίγους μήνες και να τα διατηρήσετε μακροπρόθεσμα με τη σωστή παρακολούθηση. Είναι σίγουρα καλύτερο να σκεφτείτε το SEO ως μια υπηρεσία, και όχι ως προϊόν, που προσφέρεται από μια εταιρεία SEO στην Ελλάδα με σκοπό να σταθεί στο πλευρό σας για πολύ καιρό.

Φυσικά, μπορείτε να προσλάβετε ένα SEO agency από οπουδήποτε στον κόσμο. Όμως, αν πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες στην ελληνική αγορά ή η διεθνής σας θέση στηρίζεται στις ελληνικές σας ρίζες (με τους ομογενείς του εξωτερικού να είναι οι target customers σας), ένα ελληνικό agency είναι αυτό που ξέρει την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης του κοινού σας.

Αυτό ήταν –τώρα έχετε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας για τα SEO agencies στην Ελλάδα. Μόλις νιώσετε έτοιμοι, οι SEO experts είναι εδώ, για να σας πούμε πώς να ξεκινήσετε. Εμείς είμαστε πάντα διαθέσιμοι για γνωριμία με νέους πελάτες.

Τι λένε οι πελάτες μας

Δείτε όλες τις αξιολογήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να δούμε αναλυτικά πως μπορούμε να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.