Ένα ακόμα βραβείο από τα London & South East Prestige Awards προσθέτει η Lithos Digital στη συλλογή της, αφού αναδείχθηκε ως το SEO Agency της Χρονιάς για το 2024-25.

Ο τίτλος αυτός σημαίνει πολλά για την εταιρεία, καθώς αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι όχι απλά δεν επαναπαύεται αλλά αντιθέτως διψά για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία.

Τι Είναι τα London & South East Prestige Awards;

Τα Prestige Awards είναι μια οργάνωση που κάθε χρόνο επιβραβεύει επιχειρήσεις από διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο που έχουν ξεχωρίσει με το έργο τους μέσα στους τελευταίους 12 μήνες. Το πάνελ πίσω από την κάθε απόφαση απαρτίζεται από επαγγελματίες στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων και των οικονομικών. Μάλιστα, η έλλειψη χρεώσεων για την υποβολή υποψηφιότητας αποτελεί ένδειξη του στόχου των βραβείων να συμπεριλάβουν και να προωθήσουν όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις, ακόμα και αν είναι μικρές σε μέγεθος.

Η Lithos Digital και τα London & South East Prestige Awards

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Lithos Digital όχι μόνο θέτει υποψηφιότητα στα London & South East Prestige Awards αλλά επίσης ανακηρύσσεται το καλύτερο SEO agency της χρονιάς.

Πώς έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό που επικεντρώνεται στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα στο Λονδίνο η ελληνική εταιρεία digital marketing Lithos Digital; Η Lithos Digital έχει διεθνές εύρος και κύρος χάρη στα εξής δύο στοιχεία: 1) διαθέτει γραφεία και υπαλλήλους και στο Λονδίνο, για να είναι πραγματικά στην καρδιά του επιχειρείν και των εξελίξεων και 2) αναλαμβάνει να προσφέρει την πολυπόθητη ιντερνετική ορατότητα για την αύξηση πωλήσεων και πελατών σε μικρές και μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του Λονδίνου.

Το παράδειγμα/απόδειξη που κατατέθηκε για τη συμβολή της Lithos Digital στην ανάδειξη εταιρειών στο αεικίνητο Λονδίνο είναι η Plonk Golf. Πρόκειται για μια επιχείρηση που φτιάχνει τα πιο εντυπωσιακά γήπεδα μίνι γκολφ ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους, οι οποίοι είναι συνήθως μπαρς. Παρόλο που στην Ελλάδα αυτό ακούγεται μοναδικό, στο Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί μια συνηθισμένη υπηρεσία. Η Lithos Digital, λοιπόν, οργάνωσε μια SEO στρατηγική στα μέτρα της συγκεκριμένης επιχείρησης με βάση τις αναζητήσεις και τον ανταγωνισμό σε εκείνη την περιοχή του Λονδίνου και του διαδικτύου. Έτσι, η Plonk Golf όχι μόνο έφτασε στις πρώτες θέσεις της Google για εκατοντάδες λέξεις κλειδιά του κλάδου της αλλά επίσης είδε 300% αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών του site για αγορά ή συνεργασία.

Ποια Είναι η Lithos Digital;

Το καλύτερο SEO agency για το 2024-25 έχει κλείσει 10 χρόνια εμπειρίας στο ανέβασμα μικρομεσαίων και μεγάλων εταιρειών στην κορυφή της Google. Το SEO είναι το πάθος και η εξειδίκευσή μας, καθώς βρίσκουμε τον τέλειο συνδυασμό κινήσεων που οδηγεί την κάθε επιχείρηση στην πρώτη θέση που όλοι επιζητούν. Αυτό είναι ένα αλλά σημαντικό μέρος του κλάδου που ονομάζεται digital marketing. Η ομάδα της Lithos Digital απαρτίζεται από internet-savvy επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες για κάθε πτυχή της προώθησης και της καταξίωσης μιας επιχείρησης online, από την κατασκευή premium ιστοσελίδων μέχρι διαφημίσεις στη Google ή διαχείριση social media.

Ποιο είναι το μυστικό πίσω από τους τόσους ευχαριστημένους πελάτες και τα τόσα βραβεία; Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και λατρεύουμε να βρίσκουμε μοναδικές λύσεις για τις ανάγκες και τους στόχους κάθε επιχείρησης. Μια επίσκεψη ή ένα call τους πείθει όλους!